top of page

Командний збір на два МЛПК



«Перше завдання бійця – вижити. Друге – виконати бойове завдання, виконуючи перше»


Щоденно наші військові ефективно знищують ворога на лінії фронту довжиною 1500 км.

FPV-дрони, винищувачі F-16, РЕБ - ефективні, але найефективнішим у війні є фізично відновлений, боєздатний військовий, який зможе використовувати все вище перелічене.


Два роки війни. Якщо вдуматися в цю шалену кількість днів, то можна уявити, що переживає кожен воїн.

Брак сну, бруд, пил, кров, холод, шалена втома. Не кожен пересічний українець в тилу зміг би змиритися з ким і продовжувати боротьбу, а воїн - може.


Ми маємо унікальну можливість - мінімально потурбуватися про військового щоденним донатом, а якщо зібрати їх разом, то побудувати цілий МЛПК. Це мобільна лазня, яка оснащена пральними та сушильними машинками, душовими з теплою водою, котлом, який їх нагріває, генератором та всім необхідним для автономної роботи на лінії фронту.


Здається, що це ідеальний інструмент для відновлення боєздатності, та щось щемке, на зразок теплої води, яка переносить думками в рідну домівку, де так безтурботно і тепло.


"Рій" готовий забезпечити МЛПК наших військових. Час об'єднатися. Твій доступний донат, може стати частиною великого МЛПК, який ми хочемо зробити доступним по всій лінії фронту, а це - 1500 км



bottom of page