top of page

Твій вплив на допомогу




Успішний успіх не працює. Ми не будемо казати тобі, що справляємося із усіма фінансовими потребами фонду, бо це не так!

Нашій команді зараз потрібна допомога, адже цей місяць стане вирішальним для ЖИТТЯ ФОНДУ!


Впродовж двох років роботи «Рою» цілі незмінні – зміни в оборонній сфері.

Ми їх досягаємо шляхом розробки і виробництво критичних продуктів забезпечення, а також побудови цивільно-військового співробітництва.


Разом з цим ми продовжуємо наші 3 проекти по збереженню життя та здоров’я, підвищення боєздатності та забезпечення достойних умов побуту військовослужбовців уздовж всієї лінії зіткнення:

✅ Комплектування мобільних лазень для війська. Виготовляємо щомісячні по 2 таких лазні. А так зараз будується 20 лазень у найбільшому навчальному центрі.

✅ Методика створення індивідуального маскувального спорядження дозволяє в ручній роботі за місяць виготовляти близько 500 одиниць.

✅ Розробка першої в країні військової спальної системи, яку взято за взірець для змін в тех.хар-ках в МО, в цьому році по ним шються покращенні спальники.

✅ Цілодобова онлайн-спільнота підтримки для дружин військових, з активними 430 учасницями.


Цими змінами управляє 13 співробітників фонду, котрі мають повне робоче залучення та операційно координує та виконує сотня волонтерів. Для утримання операційної діяльності в місяць ми мінімум потребуємо 400 000 грн. – це оплата оренди, податки, заробітні плати, програмне забезпечення та інше.


Вже зараз самотужки ми їх не збираємо та маємо кризовий етап! Потрібна допомога:


1️⃣ Шукаємо 15 компаній котрі візьмуть принаймні одного співробітника на щомісячне забезпечення. Пишіть на riyukraine@gmail.com


2️⃣ 100 людей з регулярною підпискою в 500, 1000 грн дозволить мати постійну надійну опору


3️⃣ Швидко задонатити зараз посильну для тебе суму.


Нашою експертністю здобутою в роботі у війську та проєктах на рівні Командування Сухопутних військ і Міністерства Оборони є: допомога у знаходженні своєї ніші в підсиленні обороноздатності країни, побудова взаємодії з військом, ефективне спрямування ресурсів, зворотній якісний зв’язок та аргументовані потреби з урахуванням наявних товарів на складах ЗСУ напряму взаємодіючи «компанія-підрозділ».


Волонтери – це місток між цивільними та військовими!

Збережи місток підсилення війська!

bottom of page